І знову перемога!

2016-03-31

Щороку у березні в рамках проекту «Європа без кордонів» проходить обласний відкритий конкурс проектів «Крокуємо до Європи». Лідери та керівники євроклубів з усієї Кіровоградської області приїздять до Обласного центру дитячої та юнацької творчості, щоб побачити давніх друзів, познайомитись із новими цікавими людьми та презентувати свої напрацювання й досягнення.

Цього року 31 березня у конкурсі взяли участь більше 50 євроклубів, які презентували свої соціальні, творчі, краєзнавчі проекти.

Відкриття конкурсної програми розпочалось гімнами України та Євросоюзу. Учасників привітали директор комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» Суркова Г.П., заступник голови Кіровогадської обласної ради Степура В.С., начальник управління зв’язків з громадськістю облдержадміністрації – Останній В.М., голова Громадської ради при облдержадміністрації Гавриленко О.А., головний спеціаліст управління освіти Кіровоградської міської ради Журавльова О.В. і побажали лідерам євроклубів перемоги у конкурсі проектів.

Протягом останніх років вихованці гуртка «Євроклуб «Діалог» є постійними учасниками та неодноразовими переможцями вищезгаданого конкурсу. Лідер євроклубу Центру дитячої та юнацької творчості Долинського району (керівник Удовіченко І.П.) учень 7-б класу ЗШ №2 ім. А.С. Макаренка Удовіченко Ян на розгляд журі представив свій власний проект на тему: «Діти хочуть миру: сьогодні, завтра і завжди!» Повчитися у досвідчених євроклубівців області вирішили гуртківці першого року навчання Василишина Яна, Момонт Анна, Сербенюк Єлизавета та старші вихованці Медвідь Юлія, Хрокало Руслана, Оврашко Вікторія, які з цікавістю спостерігали за тим, що відбувалось протягом усього дня.

Ян самостійно працював над проектом 7 місяців. У ході реалізації проекту запросив долучитися учнівську молодь з різних куточків нашої України виготовити паперових голубів з написами на крилах побажання миру та добра і подарувати мешканцям свого міста.

До проекту долучилась учнівська молодь із євроклубів «EuroStar» (м. Умань), «EUROWAY» (м.Суми) та «LIFE» (м. Самбір Львівської області), «Соняшник»(Світловодський район), «Єдність» гімназії №9 (м.Кіровоград), "Європейський діалог" ЗШ №30 (м.Кіровоград), Державного професійно-технічного навчального закладу «Марганецький професійний ліцей» (м. Марганець, Дніпропетровська область), загальноосвітньої школи №3 з інклюзивним навчанням (м. Запоріжжя), Помічнянського ЦДЮТ.

Всі фото та відеоматеріали, які надсилалися з усієї України, акумульовані та відображені у відеозвіті, який можна переглянути за посиланням https://youtu.be/h8LljFiZM6o.

По закінченню напруженого робочого дня відбулося урочисте нагородження учасників конкурсної програми.

І знову вихованці ЦДЮТ Долинщини отримали перемогу! Дипломом управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, управління освіти Кіровоградської міської ради, Ради євроклубів Кіровоградщини Удовіченка Яна було нагороджено як переможця відкритого обласного конкурсу проектів «Крокуємо до Європи». Вітаємо його разом із керівником з перемогою і бажаємо нових звершень та творчих злетів!

Ірина Марущак,

директор Центру дитячої та юнацької творчості

Долинського району

/Files/images/2015-2016_nr/DSCN6191.JPG/Files/images/2015-2016_nr/DSCN6238.JPG/Files/images/2015-2016_nr/DSCN6245.JPGУдовіченко Ян

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi