Знову казка прийшла новорічна

2014-12-24

Новий рік – це свято чудес… Саме в цей загадковий день зникає різниця між казкою та дійсністю. Це дивний час, коли вдень дорослі та діти разом прикрашають ялинку, а вночі очікують на появу гостей із далекого Північного полюсу – Діда Мороза та Снігурки.

24 грудня в ЦДЮТ Долинського району за участю вихованців гуртків пройшов новорічний ранок «Знову казка прийшла новорічна». Зала була прикрашена іграшками, паперовими сніжинками, срібним «дощиком» і, звичайно, головною прикрасою новорічного свята була ялинка.

У світ багатьох чарівних казок поринули глядачі. Тут на них чекали: Фея (Андрієнко Валерія), Червона Шапочка (Завірюха Олена), Вовк (Кухарець Руслан), Поштарка (Василишина Яна), Попелюшка (Москалик Каріна), Чорт (Гладка Олена), Лікар Айболить (Кобис Дмитро), Баба Яга (Чопик Анастасія), Мачуха і її злі дочки (Бердиченко Ірина, Савінська Анна, Гончарова Олена).

У ході вистави вихованці зразкового художнього колективу гуртка спортивного бального танцю «Шанс» (керівник Бойко В.Ю.) та гуртка спортивного бального танцю «Бомонд» (керівник Ісаєв С.Б.) дарували присутнім чарівні танці.

На завершення свята до дітей завітав Дід Мороз (справжній). З великим задоволенням дітлахи гралися з ним в ігри, танцювали. Хотів дідусь ще погратися, та стомився і попросив дітей погукати його онуку. Здогадалися діти, про кого йде мова і до зали зайшла Снігуронька (Демещенко Анастасія). Вона привітала присутніх та допомогла Діду Морозу погратися та потанцювати з дітлахами. /Files/images/2014-2015_nr/PC242183.JPG/Files/images/2014-2015_nr/PC242303.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi