• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З добром у серці та з подарунками в руках

З добром у серці та з подарунками в руках

2014-12-19

День Святого Миколая найчарівніше свято для українських дітлахів. Вони з нетерпінням чекають цього дня! Вже за тиждень діти починають слухатися та допомагати батькам, а за декілька днів – зранку зазирати під подушки, перевіряючи, чи не приніс Св. Миколай якогось подарунка.

Щороку до дня Святого Миколая члени Районного парламенту дітей проводять благодійні акції «Даруймо книгу» та «Моя іграшка – тобі». І цей рік не став виключенням. Ще за місяць до свята парламентарі звернулися до учнів міських шкіл долучитися до вищевказаних акцій та поділитися своїми книжками і іграшками з дітьми, що проживають у багатодітних сім'ях. Завдяки небайдужим людям 19 грудня 2014 року члени Районного парламенту дітей Центру дитячої та юнацької творчості Долинського району, у складі: Андрієнко Валерії, Григорової Олександри, Мигач Іванни, Москалик Каріни та Завірюхи Олени, разом із координатором Зотовою Ольгою Валеріївною відвідали три багатодітні родини нашого міста. Старшокласники привітали, поспілкувалися та передали подарунки сім’ям Кулінської Любові Володимирівни, Трощінської Світлани Анатоліївни та Задесенець Наталії Юріївни.

Члени парламенту переконані, що подарунки, теплі слова, чуйне ставлення неодмінно допоможуть дітям вирости добрими людьми, знайти своє місце в житті./Files/images/2014-2015_nr/rpd/PC192128.JPG/Files/images/2014-2015_nr/rpd/PC192134.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi