• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дружно й весело зустрінемо Новий 2014-ий рік!

Дружно й весело зустрінемо Новий 2014-ий рік!

2013-12-25

/Files/images/100_6106.jpg Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє. Звичайно, хочеться, щоб наступаючий Новий 2014 рік був щедрим на сповнені мрії, подолані рубежі й перешкоди, щоб додавав усім – і дорослим, і дітлахам - здоров’я і сил, творчого завзяття і снаги, духовної величі і краси.

Саме такі останні побажання звучали з вуст героїв новорічного дійства, представленого педагогами Центру дитячої та юнацької творчості для своїх вихованців 24 грудня 2013 року. А перші побажання висловила гуртківцям директор ЦДЮТ І.Марущак, яка привітала їх та їхніх рідних з наступаючим Новим роком, і порадила подарувати один одному найдорожче, найцінніше – любов і тепло сердець, увагу і турботу близьким, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Протягом неповних двох годин у прикрашеній залі біля святкової ялинки дітлахів розважали казкові герої: Білосніжка і Гном, торбу з цукерками вкрали у Діда Мороза Кощій і Баба Яга, а Відьмочка уявляла себе протягом усього свята чарівною Снігуронькою. На святі діти розважалися, водили хороводи та гралися в різноманітні ігри, у спритності змагалися і їх наставники, керівники гуртків.

По завершенню свята, яке пройшло яскраво і, сподіваємося, запам'ятається надовго, задоволені й радісні розійшлися дітлахи по домівках в очікуванні найкращого зимового свята – Нового 2014 року. Його підготували для них керівники гуртків Бондаренко М.М., Микитенко С.А., Удовіченко І.П., культорганізатор Бенько С.М. та акомпаніатор Корнієнко І.І. під керівництвом методиста закладу Гангур В.В.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi