• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень творчості позашкільної освіти в ЦДЮТ

Тиждень творчості позашкільної освіти в ЦДЮТ

2013-12-20

З 16 по 20 грудня 2013 року в ЦДЮТ проходив Тиждень творчості позашкільної освіти. Протягом Тижня проводились різноманітні заходи.

/Files/images/2013-2014_nr/Фото1803.jpg 16 грудня для вихованців гуртка «Юні художники» (керівник Швець С.М.) на базі Молодіжненської ЗШ був проведений виховний захід «Ой, хто, хто Миколая любить!» та майстер-клас з виготовлення листа до Святого Миколая. На початку майстер-класу керівник гуртка розповіла гуртківцям про традицію українського народу святкування Дня Святого Миколая. Діти ознайомились з основними правилами оформлення листівки та технікою виконання роботи.

Виховний захід «Курити – здоровю шкодити» для гуртківців закладу запропонувала керівник гуртка «Євроклуб «Діалог» Удовіченко І.П. У ході нього діти переглянули мультфільм, обговорили його, дізнались про виробництво цигарок, про шкідливий вплив нікотину на організм людини, взяли участь у творчому завданні «Склади пазл» та зробили висновки за складеними із пазлів малюнками.

18 грудня 2013 року на базі Першотравневої ЗШ керівник гуртка «Сувенір» Бенько С.М. провела майстер-клас для вихованців з виготовлення сніжинок з паперу округлої та квадратної форми. Діти навчились за короткий проміжок часу виготовляти оригінальні сніжинки - витинанки.

/Files/images/2013-2014_nr/100_6041.jpg Членами дискусійного клубу «Гроно» був підготовлений слайд –фільм про діяльність клубу, який вони показали під час презентації 19 грудня 2013 року. Також була цікавою «Весела розминка», яку провела керівник гуртка «Лінгвіст» Гангур В.В. На завершення присутнім керівникам гуртків були подаровані ексклюзивні творчі роботи вихованців гуртків «Чарівні пальчики» та «Творча майстерня» (керівник Дзюба І.О.).

20 грудня 2013 року на базі міської загальноосвітньої школи №1 проходили спортивні розваги для гуртківців фізкультурно-спортивного гуртка (керівник Грищенко М.В.).

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi