За майбутнє без СНІДу

2013-12-02

/Files/images/DSCN1776.JPG

З 25 по 29 листопада в ЦДЮТ пройшов Тиждень пропаганди здорового способу життя до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. У рамках Тижня керівники гуртків провели для вихованців інформаційний вісник «Знати, що таке ВІЛ та СНІД необхідно кожному з нас». Керівник гуртка «М'яка іграшка» Попович В. Л. провела інформаційну хвилинку «Небезпечне захворювання століття – СНІД». Віта Леонідівна розповіла дітям про можливі шляхи зараження, опрацювала з ними матеріали інформаційно-просвітницького буклету та провела рольову гру. У ході бесіди «Жити в світі, в якому є ВІЛ» керівник гуртка «В’язання гачком» Кобис О.А. ознайомила вихованців із правилами безпечного поводження з ВІЛ- інфікованими.

Культорганізатор ЦДЮТ Бенько Світлана Миколаївна спільно з керівником гуртка «Євроклуб «Діалог» Удовіченко Іриною Петрівною провели/Files/images/DSCN1777.JPG виховну годину «За майбутнє без СНІДу», під час якої діти детальніше дізналися про цю страшну хворобу, про історію походження вірусу імунодефіциту, про дію вірусу в організмі і найголовніше – про те, як уберегтися від нього. Окрім усього, важливим етапом заходу був його підсумок, у якому Ірина Петрівна націлила учнів на обов’язкове толерантне ставлення до людей, які живуть із ВІЛ.

Виховна година завершилася врученням червоних стрічечок – як символічного нагадування про те, що кожна людина повинна до кінця усвідомити всю/Files/images/DSCN1789.JPG небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної хвороби, бо СНІД може увійти практично в кожен дім і в кожну сім'ю. І всім треба пам'ятати, що єдина людина,котра може нас врятувати від СНІДу – це ми самі.

/Files/images/Рабочий стол 004.jpg/Files/images/Рабочий стол 005.jpg

/Files/images/Рабочий стол 008.jpg

/Files/images/Рабочий стол 001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi