• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Психологічне здоров’я вихованців під час освітнього процесу

Психологічне здоров’я вихованців під час освітнього процесу

2018-01-15

Під такою назвою 15 січня 2018 року у приміщенні КЗ «ЦДЮТ Долинської райради» пройшов психолого – педагогічний семінар, підготовлений і проведений практичним психологом Рамазановою Тамілою Замірівною.

Збереження психологічного здоров'я є в наш час однією з найактуальніших проблем.Для ефективної роботи щодо збереження психологічного здоров'я педагога-позашкільника важливо знати і розуміти, як позбутися страхів, розчарування, пом’якшити вплив стресових ситуацій на стан психологічного благополуччя. На семінарі педагоги ознайомилися з поняттям «психологічне здоров’я», розглянули його структуру та визначили чинники, що впливають на психо-емоційний стан особистості.

Практичний психолог провела з колегами психологічні вправи «Геометричні фігури», «Комплімент» та анкетування, яке допоможе визначити їх психологічну врівноваженість і рівень реакції на стресові ситуації. Психологічні вправи допомогли зрозуміти ставлення до себе, до членів свого колективу, підвищити власну самооцінку, вміння оцінювати не лише професійні, а й особистісні якості людини, і основне - піднімають настрій.

Завершився семінар роз'ясненням практичного психолога про важливість душевного спокою та вміння власними силами створювати гармонію навколо себе, незважаючи на сучасні проблеми, що оточують кожного з нас.

/Files/images/2018_rk/Початок семінару.JPG/Files/images/2018_rk/Вправа комлімент.jpg/Files/images/2018_rk/Наповнення.JPG/Files/images/2018_rk/Поради.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi