• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі "Я - журналіст!"

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі "Я - журналіст!"

2018-01-11

Всеукраїнський конкурс "Я - журналіст" проводиться з 2009 року. Це конкурс творчих робіт для учнів та студентів, які мають нахил до вивчення гуманітарних предметів (насамперед української мови та літератури) та цікавляться роботою журналіста, демонструють успіхи у написанні творів, беруть участь у роботі гуртків, секцій журналістики при школах та позашкільних закладах, є активними учасниками конкурсів, олімпіад, учнівського самоврядування — тобто мають здібності, пов’язані зі словом, зі спілкуванням. Метою проведення конкурсу є виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, схильної до журналістської діяльності; сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції. Метою конкурсу є якнайширше залучення вихованців позашкільних закладів освіти.

Організаторами конкурсу є Національний університет «Острозька академія», Управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Видавничий дім «ОГО». Конкурс підтримано Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Вихованець гуртка «Крилате слово» (керівник Мостова Олена Петрівна) Ільічов Данило брав участь у Всеукраїнському конкурсі учнівських робіт «Я– журналіст!», на який була направлена стаття «Дякую батькам!». У конкурсі змагалися 361 учасник з різних куточків України.

За підсумками роботи журі конкурсу Данило був запрошений до м. Києва для нагородження. Диплом лауреата, переможця Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт у номінації «Сімейні цінності» вручав Голубєв Віталій Юрійович, організатор конкурсу, головний редактор ВД «ОГО», викладач НаУ «Острозька академія», секретар НСЖУ, керівник Школи універсального журналіста.

Вітаємо з перемогою Данила та його педагога Мостову Олену Петрівну!

/Files/images/noviy_2017_rk/Данило.jpg/Files/images/noviy_2017_rk/ДИПЛОМ 1.jpg/Files/images/noviy_2017_rk/Грамота 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi