Творча еліта нашої держави

2017-12-13

13 грудня 2017 року відбувся районний конкурсу-захист творчих, науково-дослідницьких і пошукових робіт «Vivat, інтелект!».

Науково – дослідницька і пошукова робота сприяє становленню особистості, вимагає від учнів додаткових зусиль. Це великий досвід збору й обробки інформації, її оформлення відповідно до вимог, досвід постановки експерименту, спілкування з людьми і неоціненне почуття відкриття нового.

Роботи слухачів секцій наукового товариства школярів цьогоріч вирізнялися актуальністю, авторським підходом до викладення матеріалу та самостійним характером виконання. Вони представили на розсуд журі свої маленькі наукові дослідження, відкриття, з яких в цілому і складається наука.

І місця вибороли: Лойок Єлизавета (секція «Українська мова», керівник Крайнєва Н.В.) та Будько Ольга (секція «Практикум з правопису української мови», керівник Толмач Н.І.)

ІІ місця отримали: Коваленко Єдуард (секція «Математика», керівник Бурлаченко О.В.) та Диновська Світлана (секція «Історія», керівник Ламанов С.А.).

Висловлюємо подяку керівникам секцій НТШ, слухачі яких показали високий рівень публічного захисту своїх наукових пошуків.

Щиро вітаємо юних науковців з особистим досягненням на ниві науки! Дивлячись на них, можна констатувати: в Україні росте достойна інтелектуальна та наукова зміна.

/Files/images/noviy_2017_rk/Ліза.jpg

/Files/images/noviy_2017_rk/Будько.jpg/Files/images/noviy_2017_rk/Світлана Д.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi