Ми - правнуки славетних козаків!

2017-10-11

З метою виховання поваги до захисників української землі, до історичного минулого своєї держави, формування почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину 10 жовтня 2017 року в КЗ «ЦДЮТ Долинської райради» було проведено пізнавальну програму «Ми – правнуки славетних козаків», присвячений Дню захисника України. На захід був запрошений Мірошніченко Вадим Вікторович, який боронив кордони нашої країни на сході, волонтер, голова громадської організації «Районна спілка воїнів учасників АТО Долинського району «Захисник».

Культорганізатор закладу, Гапонова Оксана Олександрівна, розповіла присутнім гуртківцям, батькам та педагогам про значимість цього свята. Учасники заходу переглянули відеофільм «День захисника України», після якого відбулася бесіда між Вадимом Вікторовичем та глядачами. Розмова вразила, розчулила, жодного не залишила байдужим.

Для всіх присутніх була запропонована гра-вікторина, Соловйова Аня, вихованка фольклорного гуртка « Посмішка» (керівник Гапонова О. О.), розповіла вірш про гордість за наших воїнів і подарувала гостю на згадку сувенір, виготовлений вмілими руками гуртківців.

На завершення Оксана Олександрівна побажала всім добра, терпіння та миру.

/Files/images/noviy_2017_rk/ДЗУ_1.JPG

/Files/images/noviy_2017_rk/ДЗУ_2.JPG

/Files/images/noviy_2017_rk/ДЗУ_3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi