• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому

Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому

2017-10-05

Він актор, але його глядачі і

слухачі не аплодують йому

С.Л. Соловейчик

Щорічно у першу неділю жовтня в нашій державі відзначається професійне свято працівників освіти.

День вчителя – це свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену пошану і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у життя.

03 жовтня 2017 року члени РПД Соловйова Яна, Кузьменко Карина, Микитенко Юрій разом з координатором Микитенко С.А. відвідали оселю колишнього керівника гуртка «Декоративний розпис», ветерана педагогічної праці, художницю Кондратенко Ольгу Іванівну. Щирими словами діти привітали Ольгу Іванівну з Міжнародним Днем людей похилого віку та Днем працівників освіти, подарували квіти. Спілкуючись із гуртківцями, Ольга Іванівна поділилася спогадами про роботу в позашкільному закладі, показала власні роботи, пригостила дітей чаєм та солодощами. На згадку про зустріч вихованці вручили сувенір, виготовлений руками дітей.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сіяли щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплювали тендітні паростки майбутнього!

/Files/images/noviy_2017_rk/РПД_03_10_17.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi