• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічний квест для творчих і талановитих

Новорічний квест для творчих і талановитих

2018-12-22

Ось і прийшла зима, яка принесла чарівну іскристість снігу, морозне повітря, спокій душі та безмежний білий океан мрій…

А крім усього, зима – це ще й віра в чудеса, які неодмінно здійсняться. Зима-чарівниця нам приносить не тільки сніг та морози, але й цілу низку прекрасних свят.

Надзвичайно радісним саме для дітей є Новий рік, з яким розпочинаються канікули, а це - час для розваг та пустощів.

Тож, 22 грудня у святково прибраній залі КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості Долинської райради» розважалися й веселилися вихованці гуртків, їх батьки та педагоги-позашкільники. До дітей на «Новорічний казковий квест» завітали Снігова Королева зі своєю Помічницею, Дід Мороз, Санта Клаус і Святий Миколай. Усі вони допомагали малятам зняти чари із символа нового 2019 року – Поросяти, яке зачаклувала зла Чаклунка разом із Чахликом Невмирущим.

Цікаві ігри, запальні танці із казковими героями, конкурси для батьків та педагогів – усе це об’єднало присутніх у велику дружню родину, де панував святковий настрій, радість і сміх.

А пісні у виконанні дівчаток із гуртка «Горицвіт» (кер. Реп'яшник Л.А.) і танці, продемонстровані членами гуртка спортивного бального танцю «Бомонд» (кер. Ісаєв С.Б.), стали окрасою свята.

Розважальна програма, підготовлена творчими й активними педагогами закладу позашкільної освіти, завершилась врученням солодощів усім гуртківцям від Долинської районної державної адміністрації та районної ради.

Свято подарунків та гарного настрою у КЗ «ЦДЮТ Долинської райради» вдалося на славу! А дитячий сміх, який лунав у морозний зимовий день, створив справжню атмосферу казки для усіх дорослих: мам, бабусь та керівників гуртків !

/Files/images/2018_rk/DSC_0031.JPG/Files/images/2018_rk/DSC_0141.JPG/Files/images/2018_rk/DSC_0169.JPG/Files/images/2018_rk/DSC_0177.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi