Козацька слава не погасне!

2018-10-12

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Пречистої Богородиці, друге – День Українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.

З нагоди відзначення та з метою формування патріотизму, козацького гарту, виховання в учнів почуття громадянської відповідальності, любові до своєї Батьківщини культорганізатором КЗ «ЦДЮТ Долинської райради» Микитенко С.А. з 08 по 12 жовтня 2018 року для гуртківців на базах міських закладів загальної середньої освіти було проведено пізнавально – розважальну програму «Козацька Покрова».

Під час програми діти дізнались цікаві історичні факти про козаків та осередки козаччини, про те, хто міг стати до рядів Запорізького війська та чому Божа Мати була покровителькою українського козацтва . Крім цього, гуртківці взяли участь у вікторині «Як ти знаєш Україну?», складали історичні пазли, створювали українське намисто, вправлялися в промовлянні народних скоромовок. В кінці заходів усім учасникам програми було вручено солодощі.

/Files/images/2018_rk/Коз.заб_1.jpg/Files/images/2018_rk/Коз.заб_2.jpg/Files/images/2018_rk/Коз.заб_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi