Ярмарок творчості і талантів

2018-09-14

Так незвичайно називалося свято «День Позашкільника» в комунальному закладі «Центр дитячої та юнацької творчості Долинської районної ради», яке сповістило всіх дітлахів, що хочуть рости творчими, активними, талановитими, про початок нового навчального року.

На свято завітали голова Долинської районної державної адміністрації Омельченко Сергій Петрович, перший заступник голови РДА Зеленокорінна І.В., заступник голи РДА Ворона О.М., керівник апарату РДА Гузема О.Г., заступник голови Долинської районної ради Бабенко Лілія Вікторівна. Сергій Петрович та Лілія Вікторівна побажали всім дітям та їх батькам миру, спокою, творчості, впевненості у завтрашньому дні, нових звершень та досягнень і подарували дітям для занять туристичне спорядження і спортивний інвентар.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Гадірова О. В. вручила Грамоти й Дипломи гуртківцям, які здобули перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах.

Директор КЗ «ЦДЮТ Долинської районної ради» Марущак І.М. привітала присутніх зі святом і висловила сподівання, що наступний навчальний рік буде ще багатшим на заходи, конкурси та перемоги.

На імпровізованому веселому, барвистому ярмарку творчості і талантів було багато всілякого товару для роботи, для душі, для гуртківців, їх керівників і гостей. Діти взяли бочки розуму, пуд таланту, глечики кмітливості та допитливості; педагоги – терпіння та ентузіазм; гостям запропонували творчу співпрацю й підтримку дитячих ініціатив.

Гарного настрою всім присутнім додали виступи талановитих дітей, вихованців вокального гуртка «Горицвіт» (керівник Реп'яшник Л.А.) та гуртка спортивного бального танцю «Бомонд» (керівник Ісаєв С.Б.).

/Files/images/2018_rk/долоньки.JPG/Files/images/2018_rk/дзвоник.JPG/Files/images/2018_rk/нагорода.JPG/Files/images/2018_rk/прапори.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi