• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в обласному фестивалі "Єврофест - 2018"

Участь в обласному фестивалі "Єврофест - 2018"

2018-05-21

19 травня 2018 року у м. Кропивницький, в рамках відзначення Дня Європи в Україні, колоритно та яскраво пройшов обласний фестиваль «Єврофест – 2018».

Урочисте відкриття фестивалю відбулося на площі Героїв Майдану. Після цього всі учасники та гості заходу урочистою ходою рухалися від площі Героїв Майдану до Ковалівського парку, яка супроводжувалась ритмічними звуками гуртів барабанщиць з Олександрівського та Знам'янськго районів і військового духового оркестру.

Цього року активну участь у фестивалі взяли 40 євроклубів м. Кропивницького та Кіровоградської області, національні діаспори області.

Мевідь Юлія, Романівська Світлана та Петрук Владислава - активні учасники «Євроклуб «Діалог» КЗ «ЦДЮТ Долинської райради» (керівник Удовіченко І.П.) теж мали змогу побувати та взяти участь у Єврофесті та гідно представити європейську країну – Нідерланди. Вони розповідали про традиції, культуру, цінності та пріоритети країни. Продемонстрували національні костюми, провели майстер класи з виготовлення тюльпанів у техніці оригамі та з повітряних кульок .

У фіналі фестивалю відбулося урочисте нагородження учасників і переможців конкурсів. Вихованці гуртка «Євроклуб «Діалог» були нагороджені Грамотою за активну участь у «Єврофесті – 2018», за вагомий внесок у справу реалізації державної європейської політики в області та з нагоди відзначення Дня Європи. А Удовіченка Яна нагороджено Дипломом управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та цінним подарунком за перемогу у обласному конкурсі до Дня Європи в Україні у номінації відеопрезентації «Відкриваємо європейську Україну».

/Files/images/2018_rk/єф-18-1.JPG/Files/images/2018_rk/єф-18-2.JPG/Files/images/2018_rk/єф-18-3.JPG/Files/images/2018_rk/єф-18-4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi